نرم افزار آموزشي آسيب شناسي انساني

درس پاتولوژی در آموزش علوم پایه پزشکی به عنوان یکی از دروس ضروری محسوب می شود. دانشجویان در این درس تغییرات بافتی را که در طی بیماریهای مختلف ایجاد می شود مشاهده می کنند.

بدین منظور لوازم کمک آموزشی وسیله مناسبی جهت راهنمایی دانشجویان در این رابطه است. از مزایای لوازم کمک آموزشی می توان به دسترسی راحت و آسان به آن، صرفه جویی در وقت دانشجویان، صحت علمی علی رغم عدم حضور استاد در مکان و زمان مورد نظر دانشجویان و ایجاد علاقه بیشتر در آنها اشاره کرد.

معرفی نرم افزار:

نرم افزار پاتولوژی شامل حدود 190 عکس از بافتهای مختلف بدن در طی پاتولوژی های گوناگون می باشد که براساس منابع معتبر علمی نامگذاری و تفکیک شده است. از قابلیت های این نرم افزار می توان به امکان جستجو برحسب کلمه موجود در توضیحات هر لام، امکان بزرگنمایی تصاویر تا حد 4برابر، داشتن تصاویری با رزولوشن 2592*1944، نامگذاری سلولهای هر لام و توضیحات علمی جهت تفسیر لام در کنار آن اشاره کرد. همچنین این توضیحات می تواند از روی عکس محو گردد تا استاد یا دانشجویان به سنجش اطلاعات خود بپردازند و سپس صحت آنرا بررسی کنند. قابلیت منحصر به فرد این نرم افزار قابلیت به روز رسانی آن از طریق اتصال به اینترنت می باشد. همچنین کاربران از طریق همین اطلس به راحتی میتوانند نظرات خود را راجع به اسلایدها و توضیحات آن به تهیه کنندگان اطلس ارسال کنند.

روش تهیه نرم افزار:

ابتدا عکس ها توسط دوربین سونی N2 تعبیه شده برروی میکروسکوپ در محل آزمایشگاه پاتولوژی تهیه شد. از میان حدود 1000 عکس گرفته شده، حدود 190 عکس آن مناسب قرارگیری در نرم افزار تشخیص داده شد.

نرم افزار نمایش عکس ها توسط محیط برنامه نویسی Microsoft visual basic .Net 2008 نوشته شده و پس از قرار دادن عکسها در نرم افزار، توسط نرم افزار جانبی دیگری که بازهم توسطMicrosoft visual basic .Net 2008 نوشته شده بود، کلیه لام ها براساس منابع معتبر پاتولوژی نام گذاری شده است.

حوزه کاری مورد استفاده:

دانشجویان پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی در مقطع علوم پایه؛ دانشجویان زیست شناسی؛ دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد و دکترای علوم تشریح، پاتولوژی و رشته های مرتبط؛ آموزش به معلمان زیست شناسی آموزش و پرورش.

بازگشت به صفحه طرح ها و محصولات