تهيه پوست مصنوعي با مصارف آموزشي

استفاده از وسایل و تجهیزات شبیه‌سازی یکی از مؤثرترین و متداول‌ترین روش‌های آموزشی دانشجویان علوم پزشکی می‌باشد و یکی از وسایل بسیار پر مصرف در مراکز مهارت هاي باليني دانشگاههاي علوم پزشکي کشور مي باشند. همچنين مولاژهای آموزشی با خواص و ویژگی‌هایی شبیه به بدن انسان که در حال حاضر به دلیل قیمت بالایی که این قطعات دارند، امکان اینکه در اختیار یکایک دانشجویان قرار داده شود، وجود نداشته و فقط لمس آن­ها جایگزین تمرین عملی در این مراکز گردیده است. این امر موجب کاهش شدید بازده این مراکز شده است. قطب علمی تکنولوژی آموزشی در پزشکی کشور با بهره‌گیری از تجربه اساتید مجرب و همکاری تنگاتنگ با شرکت نوین کامپوزیت آریا که داراي تیمي فنی و اجرایی از فارغ التحصیلان دانشگاهی با تخصص­های مهندسی مواد، کامپوزیت، صنایع و نیز مدیریت بازرگانی بوده و در سال 1388 تشکیل شده است پس از 3 سال تحقیق و پژوهش و مشاوره علمی، موفق به دستیابی تکنولوژی ساخت و تولید انواع مولاژهای Skill lab با کیفیتی بهتر و قیمتی بسیار ارزان تر نسبت به نمونه های خارجی گشته است که تکنولوژی آن در اختیار تعداد محدودی شرکت در سطح جهان قرار دارد.

به واسطه نوآوری صورت گرفته در تولید این قطعات، دانشگاهها قادر خواهند بود با صرف همان میزان هزینه سالانه، این قطعات را در اختیار یکایک دانشجویان خود قرار دهند و در نتیجه کیفیت آموزشی خود را بهبود دهند.

نام محصول

مشخصات فني