ستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعال

برخی از دانشجویان تمایلی به ترک روش سنتی یادگیری ندارند. به همین دلیل، بسیاری از مدارس مایل به اتخاذ روش یادگیری ترکیبی هستند که یادگیری حضوری را با منابع آنلاین ترکیب می کند. این روش یادگیری ترکیبی تقریباً نیازهای همه دانشجویان را برآورده می‌کند و در آموزش و پرورش مرتبط باقی مانده است. در این مقاله با روش ترکیبی یادگیری و نحوه کمک به آموزش آشنا خواهید شد.

یادگیری ترکیبی تجربیات کلاس درس معمولی، اهداف یادگیری تجربی و مشاهده ای و دوره های آنلاین را برای ارائه بهترین روش تدریس ترکیب می کند. به طور خلاصه، دانش ترکیبی به دانشجویان اجازه می دهد تا کلاس ها را هم به صورت آنلاین و هم حضوری شرکت کنند.

در یادگیری ترکیبی،دانشجویان این فرصت را دارند که انتخاب کنند چه سبکی بیشتر به آنها می آید. آنها این گزینه را دارند که سخنرانی های آنلاین یا کلاسی را انتخاب کنند. اگرچه این روش شبیه رویکرد ترکیبی یادگیری است، اما آنها یکسان نیستند. تفاوت در اینجاست: ابزارهای یادگیری ترکیبی شامل ویدئو کنفرانس، سیستم های مدیریت یادگیری (LMS)، تمرین های آنلاین، انجمن های گفتگوی آنلاین، آموزش های ویدئویی از پیش ضبط شده و موارد دیگر است.

نکاتی برای موفقیت در یادگیری ترکیبی موثر

1. بر روابط مثبت بین دانشجویان و اساتید تأکید کنید

برای ایجاد ارتباط معنادار دانشجویان با مربیان باید انرژی مثبت وجود داشته باشد. بسیاری از دانشجویان ممکن است سخنرانی های آنلاین را صرفاً به این دلیل انتخاب کنند که علاقه ای به یادگیری حضوری با یک مدرس ندارند.

2. ارتباطات مکرر باعث مشارکت ددانشجویان می شود

یک دوره اگر نتواند دانشجویان را درگیر کند بی فایده است. برای همراهی دانشجویان در سخنرانی، مکرراً با پرسیدن سؤالات با آنها ارتباط برقرار کنید. برای کاربران آنلاین، آنها را تصور کنید.

3. از فناوری استفاده کنید

تأثیر فناوری در آموزش بسیار زیاد است. می‌توانید از فناوری‌هایی مانند هوش مصنوعی (AI)، واقعیت مجازی (VR) و واقعیت افزوده (AR) که دانشجویان دوست دارند، برای ایجاد تعامل در کلاس‌های درس و کلاس‌های آنلاین استفاده کنید.